Rīsu un garneļu salāti ar saldā krējuma mērci - Gudrības.lv

Rīsu un garneļu salāti ar saldā krējuma mērci

Nepieciešams:

125 g gardgraudu rīsu
250 g vārītu, lobītu garneļu
2 nelieli avokado
1/2 citronu sula
2 cieti vārītas olas
1 sarkanā paprika
200 g saldā krējuma
4-5 ēdamkarotes kečupa
sāls, pipari, nedaudz diļļu

Pagatavošana:
1. Rīsus izvāra sālsūdenī irdenus.

2. Olas un papriku sagriež kubiņos. Sagriež arī avokado un pārslaka ar citronu sulu.

3. Visu sajauc ar rīsiem, pievieno garneles

4. Saldo krējumu viegli saputo, iemaisa kečupu un pēc garšas pievieno sāli, piparus.

5. Mērci pārlej salātiem, un pārkaisa sasmalcinātas dilles.

Foto: pixabay.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: