Siltie kuskusa salāti ar bekonu - Gudrības.lv

Siltie kuskusa salāti ar bekonu

Nepieciešams:
200 g kuskusa
150 g bekona
100 g vārītu vai konservētu turku zirņu
200 g svaigu vai kaltētu tomātu
100 g spinātu
1 ēdamkarote eļļas
sāls, garšvielas.

Pagatavošana:

Sagatavo kuskusu. Uzvāri katlā ūdeni (apm. 240 ml), pieber sāli un vienu ēd.k. eļļas un ber iekšā kuskusu. Samaisa, uzliek katlam vāku un ļauj pastāvēt 3 minūtes, nemaisot un neaiztiekot.
Plānās šķēlītes sagriež bekonu, cep uz pannas.
Uz sakarsētas pannas viegli apcep pa lapiņai sadalītus spinātus.
Sagriež tomātus un samaisa kopā ar kuskusu, turku zirņiem un spinātiem. Var maisīt klāt arī bekonu gabaliņus vai kārtot tos pa virsu.
Pasniedz, kamēr salāti vēl silti.

Foto: pixabay.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: