Krembrullē latviešu gaumē - Gudrības.lv

Krembrullē latviešu gaumē

Nepieciešams:

  • 1 litrs jaunpiena (saldētā veidā nopērkams no zemniekiem, eko veikalos vai Tiešās pirkšanas pulciņos)
  • 200-250 ml parastā piena
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • Vaniļas pāksts vai 1 ēdamkarote vaniļas cukura
  • Kanēlis pārkaisīšanai.

Pagatavošana:

  1. Pienu, pirmpienu, cukuru un vaniļu samaisa.
  2. Salej siltumizturīgos trauciņos un liek cepties 180 grādos uz 30 minūtēm.
  3. Izņemot no cepeškrāsns, pārkaisa ar kanēli un cukuru. Dekoram var izmantot piparmētru lapiņas un kanēļu standziņu.
  4. Pēc garšas kaut kas pa vidu starp krembrullē, Lapzemes sieru un saldu omleti. Gardi!

Foto: pixabay.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: